hits

Minioppgradering av soverommet uten å pusse opp

Soverommet er ikke det rommet som først står for tur til oppussing, men vi gikk likevel til innkjøp av litt nye soveromsmøbler som gjør det litt mer trivelig der. En oppussing av gulv og vegger står likevel på planen en gang i fremtida.

Når soverommet ikke er så altfor stort gjelder det gå for smarte løsninger som gir rom for oppbevaring. Vi valgte skyvedørsgarderobe som går helt opp til taket for best mulig utnyttelse av plasssen. Det var bare det at garderobeskapet er 2,36cm høyt og takhøyden i rommet 2,34cm, så det ble litt saging her og der for å få det til.

Her måtte vi "grave" oss ned i gulvlaga. Det vare flere lag på lag, ikke rart det er lite takhøyde! Når vi en gang går skikkelig til verks med å pusse opp dette rommet skal lagene vekk.

Et lite innblikk i tidligere tider av dette rommet fikk vi og se, som dette belegget.

Og alle malingsstrøka på tapeten. Jeg sier det igjen, så fargerikt dette huset har vært en gang! Soveromsdøra som nå er hvit vitner om både lilla og rødt.

Det ble så flott med nytt skap og seng! Fargegjengivinga i dette bildet er ikke helt riktig, men det ser fantastisk ut i virkeligheten (sett bort ifra tapeten som ikke er fin)..

Her ønsker vi oss en vegg med tapet som har farge og noe mønster når vi skal gå skikkelig til verks.

Det var nesten trist å hive ut det gamle nattbordet som var et bruktfunn  en gang i tida, som jeg har pussa opp fra gult --> lilla --> hvitt.

Det tok for mye plass i dette lille rommet. Mannen snekra denne lille hylla da, passer godt inn i den moderne stilen vi kjører.

 

 

Én kommentar

Ingermg

12.12.2017 kl.23:28

Så fint det ble! :)

Skriv en ny kommentar

Oppussingsprosjektet

Oppussingsprosjektet

27, Horten

Veien fra et oppussingsprosjekt til et nytt hjem. Opprinnelig begynte dette som en hytte, men ble seinere bygd om til hus. Sommer 2015 kjøpte vi huset, og nå pusser vi det opp, rom for rom.

Kategorier

Arkiv