hits

Snekring av kjøkkenhylle

Kjøkkenet vårt er slitent og lite fint, men det er funksjonelt! Det står for tur med oppussing, men det drøyer nok en stund før det skjer. Så enn så lenge gjelder det å gjøre det beste ut av det nåværende kjøkkenet. I påska snekra vi oss en røff vegghylle til norgesglass.

På loftet i vedskjulet fant jeg en gammel planke som var passende. Så var det bare å måle opp, ettersom vi ville ha 4 glass i bredden.

Trelim og skruer ble brukt for å feste delene sammen. Kun trelim hadde nok holdt om ikke vi skulle ha tunge glass i hylla.

Når alt var montert sammen, og lim tørka, gikk jeg over med grovt pussepapir for å fjerne flisete kanter. Hylla skal jo være litt røff, så mye pussing var ikke nødvendig.

Til sist gikk jeg over med en interiørbeis i fargen patinagrå. Planen var å ta to strøk, men et holdt mer enn nok. Beisen blanda jeg og ut med vann for å gjøre den mer gjennomskinnelig, og mindre grå.

Hylla ferdig montert på veggen! Ble fornøyd med resultatet, men kan hende jeg seinere går over skruehulla med en sparkel av noe slag.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oppussingsprosjektet

Oppussingsprosjektet

27, Horten

Veien fra et oppussingsprosjekt til et nytt hjem. Opprinnelig begynte dette som en hytte, men ble seinere bygd om til hus. Sommer 2015 kjøpte vi huset, og nå pusser vi det opp, rom for rom.

Kategorier

Arkiv