hits

Vaske, pusse og sparkle vegger.

Så fort gulvet var ferdig pussa ned var det klart for å vaske veggene i hobbyværkstedet. Veggene trengte 2 runder med skrubbing, salmiakk og grønnsåpe. Skal si det var møkkete. Hver krik og hver krok var fylt med pussestøv fra gulvet, så støvsugeren måtte gjøre jobben sin den og.

Når veggene endelig var ferdig skrubba kunne vi gå til innkjøp av maling. Nå begynner den morsomme delen av oppussinga! Vi har valgt å male veggene i 2 farger så det skal bli litt mer spennende. Dette skal jo tross alt være et sted for inspirasjon og å være kreativ. Fargene vi landa på heter blå turkis og isbre.

Veggene var enda ikke sparkla, men vi var så spente på fargen at vi måtte ta en lite maleprøve likevel. Det blir jammen fint med turkist på vindusveggene. Fargen isbre som vi skal ha på de to andre veggene var mer blå i nyansen enn vi hadde sett for oss. Særlig når vi så den sammen men den gråblå fargen som var på veggene fra før. Den skal vi prøve å blande ut med en lys grå akrylmaling vi har stående fra før.

 

Planke nr2 fra høyre er lysere, der har vi prøvemalt med utblanding av isbre og lys grå. Det er fargen vi går for.

Så var det bare å gå over veggene med sparkel og skrape. Mye spikerhull overalt, og slitasje i panelet. All denne grunnjobben før vi går igang med malinga tar mye ekstra tid, og ikke er det spesielt morsomt. Men det kommer vi til å være så glad for at vi har gjort når veggene er ferdigmalt og fine. Viktig å ikke forhaste seg, eller ta enkle løsninger. Det får heller ta den tida det tar, så gjør vi det skikkelig.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oppussingsprosjektet

Oppussingsprosjektet

27, Horten

Veien fra et oppussingsprosjekt til et nytt hjem. Opprinnelig begynte dette som en hytte, men ble seinere bygd om til hus. Sommer 2015 kjøpte vi huset, og nå pusser vi det opp, rom for rom.

Kategorier

Arkiv