hits

Fra hundehus til hobbyværksted

Det var langt mer jobb å pusse ned gulvet enn vi kunne sett for oss. Men all jobbinga er så verdt det! For det blir så fint til slutt.

Å få belegget av gulvet gikk ganske greit, og skrapejobben var tidkrevenede, men gikk også greit. Da vi skulle begynne å pusse ned fyllte sandpapiret seg med lim med en gang, så da ble det noen nye runder med varmluftspistol og skrape. Jeg aner ikke hvor mange dager vi har brukt på gulvet, men det har helt klart vært den mest slitsomme jobben hittil.

Endelig er all grovpussinga ferdig. Nå må vi pusse over for å få det jevnere, og deretter gå over med finere sandpapir.

Hundeluka er nå også tetta igjen, fra innsiden. Isolering og legge nye paneler på utsiden gjenstår. Da kunne vi bruke panelene som var over hundeluka til å tette igjen de 2 andre hullene i veggene. Da trenger vi bare nye paneler til veggen hvor hundeluka sto.

Her måtte 3 paneler byttes ut.

Og her mangla en større bit av veggen. Stikkontakten er fjerna, og settes opp igjen et annet sted.

Slik ble det med nye paneler på plass. Nå gjenstår det å sparkle, pusse og til sist male over. Forhåpentligvis vil det ikke synes at det har vært hull.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oppussingsprosjektet

Oppussingsprosjektet

27, Horten

Veien fra et oppussingsprosjekt til et nytt hjem. Opprinnelig begynte dette som en hytte, men ble seinere bygd om til hus. Sommer 2015 kjøpte vi huset, og nå pusser vi det opp, rom for rom.

Kategorier

Arkiv