hits

Drømmen om et hobbyverksted

I hagen står det et tomt bygg som tidligere har blitt brukt til hundehus da tidligere eiere har hatt hundeoppdrett. Det første halvåret vi har bodd her ble det ikke brukt til noen ting, men så begynte vi å drømme om et større hobbyverksted. Ideen om å renovere hundehuset var ikke lenger bare en ide, nå var enda et nytt prosjekt satt igang.

Her måtte skillevegg rives, stålplater på veggene tas ned, og vinduene plukkes ut. Vinduene skal restaureres og brukes om igjen, for vinduene er doble, og ganske flotte om de bare får litt stell.

Hundehuset består av 3 rom. Et lite vindfang, et valperom og hovedrommet. Det er først om fremst hovedrommet vi konsentrerer oss om å pusse opp først. Planen er at vi skal kunne begynne å bruke dette som hobbyværksted allerede denne våren, så valperommet og vindfanget gjør vi ikke noe med før hovedrommet er ferdig.

Hundeluka må tettes igjen. Her har snøen funnet veien inn.

Det fæle gitteret på vinduet skal bli godt å få vekk. Foring og list nederst i dette vinduet må byttes ut med nytt. Det er nesten fullstendig spist opp av hunder.

På tide å ta frem vaskebøtta og klut!

Et par stykker av disse mat/vannskålene finnes også i hundehuset.

Imellom vindfanget og hovedrommet står denne vakre døra. Går mann nærme nok kan mann lese teksten "tenåringsrom" og "hesterom" som står skrivd med fargeblyanter. Mon tro om denne døra opprinnelig har stått et annet sted? På baksiden av denne døra står en dør til, i samme dørkarm. Den er bare halv, som en stalldør. Begge deler skal vekk.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oppussingsprosjektet

Oppussingsprosjektet

27, Horten

Veien fra et oppussingsprosjekt til et nytt hjem. Opprinnelig begynte dette som en hytte, men ble seinere bygd om til hus. Sommer 2015 kjøpte vi huset, og nå pusser vi det opp, rom for rom.

Kategorier

Arkiv