hits

Det ferdige badet

Vi er så fornøyd med hvordan badet er blitt.

Slik ser stjernehimmelen over dusjen ut. Den kommer med trådløs fjernkontroll så vi kan endre farger som vi vil. I taket er det også 3 takspotter for sterkere belysning.

Ved siden av dusjen har vi satt inn vaskemaskin. Det er lagt opp en kurs for vaskemaskin, og en for tørketrommel om vi seinere skulle ønske å ha det.

Vi satt opp det gamle servantskaper igjen siden det egentlig var ganske fint. Plastfilmen på skapdøra satt fortsatt på til og med! Mon tro når tidligere eier satt inn dette? Over vasken satt vi opp et nytt speilskap med ledlys. Fra før var det kunte speil over vasken, men vi ville gjerne ha all oppbevaringsplass vi kan få på dette lille badet.

Vi ønska en fresh farge på badet, og har gått for turkise detaljer. Det blir fint mot de nøytrale fargene på vegg og gulv. Da kan det også enkelt byttes ut om vi går lei.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oppussingsprosjektet

Oppussingsprosjektet

27, Horten

Veien fra et oppussingsprosjekt til et nytt hjem. Opprinnelig begynte dette som en hytte, men ble seinere bygd om til hus. Sommer 2015 kjøpte vi huset, og nå pusser vi det opp, rom for rom.

Kategorier

Arkiv